Video Kes Samun Barang Dalam Alphard, Sikit Lagi Nak Kena Parang Dengan Uncle Tu

Satu video terbaru telah tular di mana rakaman CCTV menunjukkan seorang lelaki sedang memecah cermin sebuah kereta MPV, Alphard.

Rakaman CCTV tersebut menunjukkan seorang lelaki melompat ke dalam Alphard itu melalui cermin yang dipecahkan. Dipercayai rakaman CCTV itu adalah dari rumah pemilik Alphard yang dipecah masuk itu.

Sejurus melompat masuk ke dalam MPV itu, penyamun tersebut dilihat mengambil sebuah beg berwarna hitam dan keluar semula melalui cermin yang dipecahkan. Lelaki itu kemudian dilihat melarikan diri ke arah sebuah kereta Honda Jazz berwarna biru yang di parking selang sebuah kereta.

Semasa penyamun itu membuka pintu keretanya, dilihat pemilik datang sambil membawa parang atau kayu dan cuba mengejar lelaki itu namun tidak berjaya. Penyamun dilihat sempat menutup pintu keretanya dan cuba melarikan diri.

Namun oleh kerana gelabah atau takut, keretanya telah melanggar 2 buah kereta yang di parking berdekatan. Mujur sempat lari, kalau tidak lunyai kena tetak dengan uncle tadi. Angka kerugian belum dikenal pasti.

Skrol ke bawah untuk lihat video

” Hati2 jangan simpan barang beharga dalam kereta..”

” ejatsallehejat –  Yg rakam ni wat ap..knp x tngkap..”

” syukrx_ Naik honda jazz tp miskin pstu mencuri pulak.. “

” cikpah_airina @ejatsallehejat CCTV dik oi..”

” m_zulhelmydia punye gelabah smpai langgo kte org..”

” mohd_ridhuan99Burung di papan tanda tu menjadi saksi..”

” ejatsallehejat @cikpah_airina owh..”

” udi_kedahasal kes budak honda je ni..”

” fhadzil Kalau org tu laju sikit confirm dpt hanyun parang tu kat lengan pencuri tu.. Aduii..”

” mohamad_azlan7 @ejatsallehejat rakam ea..”

” ejatsallehejat @mohamad_azlan7 xd lh..tgok kt Ig..”

” its.ftry Aku simpan member aku tpi xdak sapa ambik @zikri.nazri

” dshenut.sh Salah burung tu tak menyalak

” asrollchelsea1 Good job uncle dah buat yg terbaik.. ada kesan sampingan yg bleh dijejaki.. #bahangonalmusibatpenjenayahkecik2xnakmamposbesar2nyusahkanorang..”
#kejahatanituakandibalascashlagididunialebih2lagikalauyanglibatkanhidupseseorang

” zikri.nazri @its.ftry aq terhibur dgn kau mlm ni..”

” __elpistolero @ejatsallehejat aduhaii ko punya soalan..nasib ko x bodoh kn org yg rakam ni..”

” love_speed69 Uncle tu lewat sikit je..klu x sempt dia libas mamat tu msa kt tingkp alpard..

” hafizaizzatt @hafizachesaad see bahaya dia..”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Lubok Viral

Sumber: klip.viral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *