Syariza Kenakan Pak Azad Paksa Buat Tutorial Shawl, Memang Lawak


Tutorial Shawl Malas Oleh Azad

Sepasang suami isteri yang selalu memuat niak video di instagram dengan pelbagai aksi kelakar mereka membuatkan netizen terhibur.kali ini apapula ya..Tutorial shawl malas ya…untuk sesiapa yang malas nak belit belit tudng sangat,Special fabric yg lightweight dan berangin”Attachable inner dan mudah bntuk.Awesome

Khas untuk gengmalas belit tudung.

Kali ni syazira kenakan Pak Azad dengan memakaikan nya shawl,kita lihat gelagat cukup kelakar oleh sepasang suami isteri ini memang tak kering gusi kita dibuatnya.

Ni dia shawlmalas dari… Action utk benda lain kena benda lain hahaha . @om3ra.kl @om3ra.kl @om3ra.kl @om3ra.kl @om3ra.kl #shawlmalas #travelshawl #antimigraineshawl #wajahshawlmalas #tutorialshawlmalas . Special fabric yg lightweight dan berangin . Attachable inner dan mudah bntuk . Awesome . Khas untuk gengmalas belit tudung . . #reviewbypakazad 😎 #SAY

A post shared by Pak Azad (@azadsyazirarose) on 

Sumber: Layan Video
Kredit : kecohbetul

Pengalaman Azad Jazmin Kena Hukum di India.

Setiap orang pasti mempunyai kenangan sama ada manis atau pahit terutamanya dizaman remaja. Begitu juga dengan selebriti Azad Jazmin atau nama sebenarnya Jazmin John Louis Jeffri, 37, pernah dihukum oleh bapanya sendiri dan di’buang’ ke India kerana kenakalannya ketika usia remaja.

“Dulu saya seorang yang sangat nakal di sekolah dan hampir dihantar ke sekolah pemulihan akhlak, Hendry Gurney tetapi dihalang bapa saya yang ketika itu yang mempunyai rencana lain. Pada mulanya saya diberitahu yang dia akan menghantar saya ke luar negeri.

“Pada tafsiran saya ketika itu bapa akan hantar saya ke London sebaik tamat SPM tetapi sebenarnya saya telah dicampakkan ke Madras, India selama enam bulan untuk hidup berdikari berbekalkan duit sebanyak RM 1000.

“Di sana saya lebih menghargai kehidupan yang saya pernah ada sebelumnya dan kini saya gunakannya untuk watak Rahul. Hidup di sana memang mencabar dan jauh berbeza dengan Malaysia.

“Daripada cara hidup hingga perkara yang aneh dan tak mungkin berlaku di sini akan anda lalui jika tinggal di India,” cerita Azad yang seronok berkongsi pengalaman kisah perit getir tinggal di India.

sumber kucinghitamm.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *