Soalannya Aurat Wanita Jadian Atau P0ndan Sampai Mana. Buat Anda Yang Suka Tengok Sajat Tu Wajib Tahu Ni

Kisah Ana – Bezanya Wanita Muslim Menutup Aurat Dan ‘Wanita’ Pond@n

” Bye Emy, balik dulu” Ana mengangkat tangan lalu melangkah dari kaunter meninggalkan Helmi sebaik menyelesaikan tugas pada petang Khamis itu. Seperti biasa, selepas menunaikan solat Asar di surau stesen, Ana akan bergegas ke tandas untuk membetulkan tudung dan niqab. Semasa asyik membetulkan pin niqab, pintu dibahagian tengah tandas terkuak.

” Baiklah nanti Rina call you balik yer. Iyelah honey, Rina pun tak tertahan menanggung rindu.” Hampir nak termuntah Ana mendengarnya walaupun tidak mengerling langsung siapakah gerangan yang bercakap di telefon sambil menapak keluar dari tandas tersebut. Ana masih sibuk menarik-narik niqab supaya tegang dibahagian batang hidung, maklumlah bersesak-sesak didalam LRT. Nanti, masa tu lah nk membetulkan niqab yg tak center. ‘Si kelibat’ ini berada betul-betul disebelah ana. Dari kerlingan tepi mata sedang asyik menapuk-napuk bedak sampai debu-debunya bertempiaran ke sinki tempat ana berdiri. “Melampau pulak dia niii” Getus hati.

Selang beberapa saat tiba-tiba mata ni seolah-olah macam teringin sungguh hendak memandang ‘Si Kelibat” ni. Terbojol mata bila menyaksikan tepat kearah halkum beliau punyalah besar. Fikiran menerawang. Apesal bahu tak normal ni? Besar semacam, dengan skirt pendek, betis besar macam apa. Astaghfirullahala’zim, barulah Ana perasan. “Omakkauu Pond@n!!!!” Jerit hati Ana, macam mana ni. Nampak kakak cleaner ada sedang asyik mencuci tandas pertama.

” Maaf kamu ni lelaki kan? Kamu tau tak salah masuk tandas wanita? Tak malu ke?” Ana cuba memberanikan diri. Nasib baiklah Ana tak gondol pakai anak tudung je. Bukan ke tu nanti jadi kes aniaya? ” I perempuan la nokk..” ‘Wanita’ celup ni dah mula menaikkan kening pada ana. “Astaghfirullahala’zim, jangan macam ni lah saudara. Awak ni Allah jadikan sempurna,elok,lengkap. Kenapa nk ubah-ubah? Awak tau tak  kalau tadi saya betulkan anak tudung, awak secara free dah dapat tengok aurat saya, sedangkan itu bukan kerelaan saya kalau saya tahu awak ni lelaki.

Dan kalau awak benar-benar nak jadi wanita sangat. Cuba pakai tudung! Saya nak tengok, agak-agak awak masih nak kekal sebagai wanita tak?? Awak ingat cantik ke jadi wanita macam ni? Terbonjol sana, terlopong sini. Ini bukan wanita, ini badut.” Ana dah mula mencekak pinggang. Sikit berang sebab sudahlah dia melawan Ana yang merupakan pekerja Stesen. Sudah lah melanggar peraturan pula, ada hati nak bicara soal jantina lagi tu.

” Macam ni lah kakak,makcik or whatsoever la, I ni dah lali dengan ceramah perdana you all’s. You all’s if nak buat forum, pegi tempat lain. Bagitau je yang you all’s jealous dengan I, sebabnya I lagi mengancam dari you all’s, kan? Katalah ape pun. Ada aku kesah??.” Beliau menapuk-napuk bedak lagi. ” Baik,saya pun dah tak mampu cakap ape dah.

Sebab apabila kita nasihat pun, yang awak dan kawan2 jenis awak ni cuma nak dengar orang macam kami ni tak tergugat dgn clone mcm awak kan. Jadi tak apalah. Saya nasihat sebab sy rasa belum terlambat lagi. Tapi, macam yg saya selalu kata pada kawan-kawan ‘lembut’ saya lah, sampai bila you all’s ni nak stay jadi orang lain. Sampai satu saat dan masa, you all’s akan kembali mencari yang benar. Tapi jangan sampai terlewat sudah lah” Ana pun berlalu pergi.

Sejurus selepas itu dalam train, hendak dijadikan cerita. Semasa tren singgah di Stesen KL Sentral, masuklah sekawan ‘mak nyah’ dan berdiri bersama dengan ana di palang tempat ana berpaut. Mereka ini tak sudah-sudah bercerita mengenai itu,ini dan sebagainya. Kejadian pertama, tangan mereka ini hampir mengena tangan Ana. Dan Ana sudah memberi 1st warning.

Tak lama lepas itu semasa tren berhenti lagi, seorang dari 4 orang ‘mak nyah’ ini terlanggar Ana ” Hello boleh tak jaga perlakuan kamu!” Ana mula mempertahankan diri. Tidak sudah dengan kisah di tandas wanita. Kini golongan ini bertindak biadap pula di dalam tren pula. “Hai sesama pompuan pun nak kecoh ke” Seorang dari ‘mak nyah’ ini mencebik ana. ” Maaf kamu bukan perempuan.” Ana memandang tepat kearah mereka. Setelah selesai kes tersebut, ana terus berdiam.

Namun ternyata ‘mak nyah’ ini berkomunikasi dalam english pula. Di ayam-ayamkan Ana ibarat memakai niqab, maka jelas seperti ana ini kekampungan tidak tahu bahasa luar. ” Excuse me, do we know each other exactly? Am i disturbing your ‘honey bunny’ till you disgrace myself on public? Shame on you,dude!” Mereka hanya terkebil-kebil memandang Ana dan berlalu di stesen Taman Jaya. Ana menarik nafas lega, Alhamdulillah. Allah memadamkan api kemarahan. Alhamdulillah. Terima kasih Ya Allah.

 

Sila lihat video penuh di bawah.

Jom baca komen netizen di bawah

” @hzaabhm_ sbb kan diorang pakai mcm perempuan. Klo dh terpegang tp tak tau kata tu p0ndan susan jugak..org yg dilahirkan lelaki Tetapi mengubah dirinya mnjadi perempuan..”

” @nunaaji better xyh pegang p0ndan..nnti leceh nk kena samak dengan debu air mutlak air tanah segala air lah hahahaha….”

” Xpela, die jahil tidak mengetahui, lebih baik bertanyekn daripada berlagak tau. Mungkin ingin kepastian..haha btul gk sbb p0ndan ni mngalah kita yg perempuan dh skrg ni

” Tapi ustaz , maaf kalau pandangan saya ni mungkin salah . Mengikut fakta lelaki/perempuan tetap lelaki/perempuan walaupun diorang dah transgender . BERDOSA jika yang si melihatnya timbul nafsu shahwat contoh lelaki tengok mak nyah seksi tapi takda nafsu pun tidak berdosa kan , jika takda niat nak tengok yang seksi tu..”

”  jgn dok tenung si lucintaluna tuu..better xyh pegang p0ndan..nnti leceh nk kena samak dengan debu air mutlak air tanah segala air lah hahahaha….”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Lubok Viral

Sumber: IG Aimaanbanna & as-syahida.blogspot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *