Sejak dah kahwin nie pandai betul Elfira Loy makan ais krim

Cerita Elfira Loy ni ramai yang tunggu tunggu, dari sebelum kahwin hinggalah selepas kahwin. Cerita dia sentiasa meletooopp lah. Dari mase berkawan dengan Sufian Suhaimi sampai bertunang memang ramai yang suka dengan cerita dia orang. Sampaikan nama pun dia orang tukar jadi Sufian Loy.

Dah hangat hangat bercinta selepas bertunang… tup tup tak jadi puttus di tengah jalan raya… Jangan di tanya jalan raya apa yang penting hubungan mereka tak sampai ke jin jang pelamin seperti yang dirancang. Kesian kepada Sufian yang menonggeng setelah hubungan mereka di maklumkan berakhir.

Tetapi selepas je puttus nama Sufian ni melettopp kembali setelah mengeluarkan single terbaru berjudul Di matamu. Lagu Nyanyian Sufian Suhaimi bertajuk Di Matamu memang popular ketika ini. Ditambah pula dengan isu hangat berkaitan Sufian Suhaimi bersama Elfira Loy yang puttus tunang.Peminat mengucapkan takziah kepada Sufian Suhaimi dan mereka tetap setia dan akan tetap teguh berdiri di belakangnya.

Selepas beberapa bulan Elfira Loy dikatakan hangat bercinta dengan seseorang. Ingatkan gossip je tapi menjadi kenyataan setelah Elfira Loy menjemput rakan rakan artis untuk ke majlis perkahwinannya. Memang melepaslah Sufian Suhaimi.

Okay apa yang admin nak cerita ialah iklan yang Elfira Loy buat dengan syarikat besar ais krim. Iklan ni mendapat tontonan yang tinggi apabila di muat naik oleh Elfira Loy, mau taknya sampai 300k view tue. wow banyak tue.

Ramai yang cakap sedap ais krim tue… betul ke sedap admin tak rase lagi. Kalau sedap belanja lah satu. tak kisalah perisa apa pun. Tapi yang menarik perhatian Netizen ialah cara Elfira Loy yang memakan ais krim tersebut. Ada yang cakap elfira Loy mengundang komen negatif, yela manusia nie kan macam macam ada. Macam macam dia orang boleh fikir dengan cara melihat Elfira loy memakan ais krim tersebut.

 

Komen yang kelakar bagi admin ialah ada yang cakap lepas kahwin nie makin pandai dah makan ais krim. Lepas kahwin nie pun makin banyak aksi menyelerakan… sweet but nice.

Bestnya ada yang masih positif dengan mengatakan kolot betul orang kita, biasanya lelaki yang mengatakan benda benda negatif nie… tetapi dalam nie komen negatif datang dari para perempuan jugak hahaha. ingat perempuan tak advance ke bab bab nie.

Nampaknya pelbagai komen dalam nie yang kita dapat baca memang ketawa besarlah admin.

Tapi admin nak tahu ais krim tue memang sedap ke? Ke hanya sedap melihat Elfira Loy makan ais krim??? hahaha pandai pandai lah korang beli dan makan sendiri ais kri tue ye

Sedapnya ais cream nak tak?

Posted by Lubokviral.com on Thursday, March 14, 2019

Lubokviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *