Sebulan tak balik Nadya Syahera dedah sikap suami cur4ng dgn adiik pengasas produuk kosmetik terkenal

Pelakon drama Setelah Terlafaznya Akad, Nadya Syahera mendedahkan rumah tangganya kini berantakan gara-gara orang ketiga. Menurutnya, dia mendapat bukti pada

sekeping gambar suaminya itu menjalin hubungan dengan seorang gadis dari Kelantan yang dipercayai adik kepada pengasas produk kosmetik terkenal.

Mencurigainya sejak bekerja di luar kwsan.

Sebenarnya, hal ini baru sahaaja dapat dibongkar hampir kira kira seminggu sebelum sambutan Aidilfitri yang lalu walaupun kecurigaan saya terhadapnya sudah dirasakan lebih awal lagi.

Naluri isteri, Sejujujurnya saya mencurigainya sejak dia mula bekerja di luar ka wasaan iaitu di Kelantan yang juga merupakan kampung halamannya.

Perkahwinan Nadya dan Fizul pada 25 September 2015 yang lalu adalah kali kedua buat pa-sangan itu setelah masing-masing gagal mmpertahankan rumah tangga pertama mereka.

K0nonnya atas urusan kerja….

Hampir se bulan dia di sana kononnya atas urusan kerja semata-mata dan langsung tidak ba liik ke rumah kami di Shah Alam untuk menjenguk saya serta

anak-anak. Akhirnya, teka-teki yang selama ini bermain di benak fikiran terjawab selepas melihat beberapa keping gambar yang membuktikannya bermain kayu tiga.

Mnurut Nadya, dia difahamkan gadis terbabit adalah adik kepada pengasas produk kosmetik terkenal yang beroperasi di negeri Pantai Timur itu.

Bahkan, hbungan kedua-duanya bermula stelah gadis berkenaan itu datang ke premis rstorannya sebagai seorang pelanggan.

Apapun yang berlaku, saya akan berusaha untuk pertahankan perkahwinan ini dan belum terdetik untuk meminta cerai waima tak dapat dinafikan betapa kecewanya saya atas perbuatan

dilakukannya..Hasil perkongsian hidup selama empat tahun, mereka dikurniakan dua cahaya mata iaitu Aleena Rose dan Mohamad Dayyan yg masing-masing berusia dua dan satu tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @lubokviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber : Myhetv /ayahkusyg

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*