Saya tidak mau salahkan mawar atau aibkan sesiapa fizo omar perjelaskan kisah rumah tangganya

Desas desus khabar angin mengenai masalah rumah tangga Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim terus menjadi persoalan sehingga hari

ini. Fizo Omar yang merupakan seorang pelakon dan pengacara tidak memberi sebarang komen kepada media mengenai konflik rumah

tangga mereka.

Rata-rata warganet mula curiga apabila Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim masing-masing beraya secara berasingan di kampung masing-

masing. Mereka juga berkongsi gambar raya tanpa satu sama lain, namun ketika itu mereka menafikan dakwaan mengenai masalah rumah

tangga yang mereka hadapi.

“Selang beberapa minggu selepas itu, satu lagi khabar angin mengenai pergolakan rumah tangga mereka di bangkitkan.”

“Kali ini Fizo Omar menjawab segala persoalan rumah tangga beliau setelah banyak pihak yang mempersoalkan isu tersebut.”

Fizo Omar meminta diberikan ruang dan masa sedikit untuk mereka ketika ini dan beliau tidak mahu memberi sebarang kenyataan kepada pihak media.

“Saya tidak boleh beri sebarang kenyataan buat masa ini. Berilah saya masa sikit. Bila semua sudah okey barulah saya akan beri kenyataan kepada media”.

“Saya mohon maaf kerana tidak dapat menjawab panggilan. Buat masa ini lebih baik saya tidak beri sebarang komen. Saya akan tampil memberi penjelasan kepada semua

pihak apabila sampai masanya nanti,” katanya seperti dilapor portal itu lagi.

Beliau turut ditanya mengenai isu sudah tidak tinggal sebumbung, namun Fizo tidak memberi sebarang komen dan hanya mahu semua peminta mendoa perkara yang baik-baik

sahaja.

“Saya minta maaf tidak boleh komen lanjut tentang itu. Insya-Allah doa yang baik-baik sahaja buat kami.”

Namun begitu, peminat diharap tidak mengeluarkan sebarang spekulasi mengenai rumah tangga mereka dan memberi ruang kepada mereka ketika ini.

Menurut Fizo, dia sudah berusaha memberikan yang terbaik untuk rumah tangganya itu.

“Saya tidak menyalahkan Mawar atau mahu mengaibkan sesiapa pun atas apa yang berlaku. Apa yang berlaku adalah ujian Allah untuk menguji keimanan hamba-Nya.

Tambahnya lagi, jika Allah sudah tentukan perpisahan adalah yang terbaik, dia redha dengan ketentuan-Nya itu.

“Saya berdoa Allah kurniakan penyelesaian terbaik dalam rumah tangga kami. Seandainya Dia sudah tentukan perpisahan adalah yang terbaik buat kami, saya reda dengan ketentuan-Nya ,” katanya.

Pada mulanya masalah yang dihadapi mereka tidak begitu serius dan mereka sudah berbincang secara baik.

Walaubagaimanapun, apabila Fizo tahu Mawar sudah mendapatkan nasihat peguam, dia sedar perkara ini menjadi serius.

“Namun, apabila saya dapat tahu Mawar sudah mendapat nasihat daripada peguam, saya tahu perkara ini sudah menjadi serius,” katanya.

Malah Fizo hanya mendapat tahu Mawar sudah bertemu peguam untuk mendapat nasihat berkaitan rumah tangga mereka menerusi media.

“Saya sendiri terkejut apabila dapat tahu mengenai berita itu. Buat masa ini, saya masih menunggu perkembangan dan tindakan selanjutnya daripada Mawar dan peguamnya untuk menyelesaikan isu rumah tangga kami ini,” katanya.

Pasangan Fizo Omar dan Mawar Abdul Karim selamat diijabkabul dengan sekali lafaz pada 10 November 2013 kira-kira jam 9.32 pagi di Country Heights, Kajang.

Hasil perkahwinan ini, mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama Wan Maryam.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @lubokviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber Yoy.my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*