Pernikahan ally iskandar buat kali kedua bersama gadis berasal dari temerloh

Terkinii Tergambar riak kegembiraan pada raut wajah pengacara kegemaran ramai itu seusai habis majlis pernikahannya dan telah sah menjadi suami buat kali kedua.

Personaliti TV popular Ally Iskandar Mohd Mardzi hari ini dikhabarkan telah bernikah kali kedua dengan seorang gadis yang berasal dari Temerloh, Pahang.

Ally Iskandar dan Farah Lee telah dikurniakan seorang cahaya mata bernama Mareeam hasil perkahwinan pertama mereka.

Ally Iskandar memuat naik satu perkongsian di laman sosial Instagram beliau berbau kata-kata pujangga yang berlatarkan sekeping gambar hitam putih.

Namun pengacara kgemaran ramai itu tiada membuat sebarang perkongsian mengenai per nikahannya pada hari ini.

Telah tular beberapa keping gambar pernikahan beliau dan isteri telah mengenakan persalinan lengkap berwarna putih itu.

Gambar Sekitar Majlis Pernikahan Ally Iskandar

Selain daripada itu, pihak admin dari lubokvira,mendoakan bekas isteri Ally Iskandar iaitu Farah Lee supaya cepat bertemu jodohnya.

Farah Lee turut memuat naik satu perkongsian dilaman sosial Instagram beliau. Menerusi perkongsian itu, ramai warganet mendoakan supaya Farah Lee juga cepat dipertemukan jodohnya.

Bilamana aku share moment Maream bertemu daddy setelah sampai ke Malaysia dari UK, moment aku dan keluarga mertua juga saat kami beraya bersama, rata-rata merasakan mereka sedih, tersentuh, sayu. . Aku juga dikatakan mereka kuat. Kuat menyorok rasa disebalik senyuman di muka. . Aku kembali kepada moment tersebut. Apa yang aku rasa.? Tiada. Kosong. Hanya bahagia menghargai mereka yang pernah hadir dalam hidup aku. Tiada apa yang dipalsukan, hanya aku menjadi aku. . Telah terlalu banyak rasa aku sudah terpaksa tempuh. Jadi telah penat untuk merasa apa-apa. Kasih yang pernah ada juga telah lama lunyai. Harapan.? Terus tutup dan katup. . Katalah engkau itu ego. Keras hati. Pentingkan diri. . Pada aku, itu hadiah Tuhan, yang mengganti perasaan, dengan kekosongan. #FLwrites

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @lubokviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber Yoy.my

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*