Pengorbanan itu kekadang menyaakitkan

Ada pelbagai cara mencari keseronokkan. Ada yang suka menonton filem atau drama, bermain video game, menyanyi, beriadah dan pelbagai cara yang lain bagi mendapatkan keseronokkan.

Jika lelaki mereka lebih suka bersukan, tak kiralah sukan apa sekali pun yang penting ia tetap dapat membuatkan mereka seronok. Walaupun ada masanya mereka hanya menjadi penonton sahaja.

Bagi wanita pula mereka lebih suka kepada barang barangan jadi mereka akan lebih tertarik kepada aktiviti shoping dan membeli belah. Ada yang sanggup ke tempat yang jauh asalkan dapat membeli barangan kegemaran mereka.

Jika ada sahaja tempat yang menawarkan promosi sudah tentu orangĀ  perempuan tidak akan melepaskan peluang tersebut.

Dalam satu video yang dimuat naik berkenaan permainan bola sepak yang menjadi pilihan keseronokkan orang orang lelaki. Dilihat seorang pemain sedang cuba menyelamatkan bola daripada masuk ke gawang.

Namun apa yang dilihat akan menyebabkan orang lelaki merasa saakit di bahagian bawah. Bak kata pepatah cubit paha kiri paha kanan terasa.

Namun ada yang komen mengatakan pergorbanan itu kekadang menyaakitkan.

Yang kelakar ada yang bertanya keadaan tiang ok ke tak? Ada yang menambah bola dapat selamat dari masuk ke gawang tetapi bola dia siapa nak selamatkan?

Ada yang komen benda boleh biarkan , buat apa nak selamatkan. Nampak tak semangat kesukanan pemain tue bersungguh nak selamatkan tapi ada pulak yang menidakkan kesungguhannya. Kesiankan kat dia ada juga yang tak siimpati.

Pemain nie memang sanggup korbaankan keturunan demi pasukan… good job… sampai macam tue sekali netizen komen.

Tak kurang pula yang tanya bola tue pecah atau kemek? Yang membalas pun kelakar dijawapnya sebelah kemek sebelah pecah. Hihihi

Ada juga yang cakap pemain nie sepatutnya dapat bonus kerana kesungguhnya menghalang bola tersebut daripada masuk ke gawang mereka.

Benda boleh pecahkan buat apa nak simpankan. Yang bestnya ada komen demi menyelamatkan satu bola dia sanggup mengorbannkan dua bola. Makin pelik pelik komen dia orang dalam nie.

Tapi bile di tengok semula video tue boleh dilihat bola tue nak lalu tepi tiang gol je. Tapi nampak dia sanggup korbankan dua bola demi tak gol. Jom tengok video boleh masuk ke tak?

So nampak ke tak bola tue boleh masuk ke gawang atau tidak kalau pemain tue tak selamatkan?

Memang nampakkan bola tak kan masuk so buat apa nak giile giile nak selamatkan? So buat apa nak korban kan bola lain kan?

Seminggu tak masuk tandas kot. Takpe nanti dah habis game boleh check ye boleh guna lagi ke tidak. Doktor kan ramai kat tepi tue minta je doktor check kan.

Apa apa pun min salute semangat kesukanan dia. Terbaikkkkk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *