Niat Berkongsi Foto Kahwin Yang Unik Sekali Timbul Status Lelaki Buat Ramai Geramm

Pada mulanya kisah mereka yang tular ini apabila foto foto perkahwinan Syed Busri dan isteri keduanya dikenali sebagai Heedaya tersebar meluas di alam maya oleh kerana kelihatan unik. Ini adalah kerana mereka bergambar didalam keadaan b4njir untuk majlis perkahwinan mereka.

Dengan secara tidak sengaja, di sebalik keindahan foto-foto yang tular tersebut, sebenarnya ada kisah yang telah dirungkai oleh warganet.

Dilihat dengan perkongsian yang telah di muat naik di media sosial itu akhirnya mendedahkan identiti sebenar pasangan pengantin tersebut. Pengantin lelaki berasal dari Thailand, yang dikenali sebagai Syed Busri sebenarnya sudah mempunyai seorang isteri dan 3 orang anak sebelum menikah dengan gadis pilihannya.

Pabila semuanya terbongkar status perkahwinan pertamanya itu, dia telah tampil mengeluarkan kenyataan bagi menjernihkan hal tersebut menerusi laman media sosial iaitu Facebook miliknya.

Syed Busri sempat menjelaskan bahawa perkahwinan keduanya telah diketahui oleh isteri pertama sebelum melangsungkan perkahwinan kedua. Dia turut meminta agar orang ramai berhenti meninggalkan sebarang komen komen n3gatif dan cemuhan mengenai mereka di laman sosial.

Syed Busri bersama isteri pertama dan anak-anak

Dari perkongsian dari itu, isteri pertama Syed Busri juga tampil memuat naik status di media sosial Facebook supaya menghentikan segala t0hmahan terhadap mereka. Dia memohon agar perakara itu tidak berlanjutan supaya ianya tidak menjejaskan keadaan yang sedia ada dalam keluarga mereka.

SUMBER: Vanilla Daily /monyethijau

Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang ditinggalkan oleh pembaca kami. Pastikan anda berfikir panjang dan waras terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*