Netizen tergelak lihat aksii Fouziah Gous tunjuk dem0 pinggan susah Pec4h yang tidak menjadi

Kebiasaan menggunakan kaedah TV Homeshopping adalah merupakan salah satu taktik untuk memujuk pengguna untuk beli sesuatu produkk itu. Melalui saluran inilah mereka akan menutunjukan demo untuk meyakinkan kesahihan barangan tersebut.

Akan tapi langit tak sentiasa selalu cerah, kadang-kadang demo itu tidak semestinya akan menjadi. Mesti awkward  apabila kita pujuk beriya-iya akan tetapi bila nak dibuktikan nampak macam dusta semuanya. Contohnya macam salah satu program Go Shop baru-baru ni.

“Saya rasa yang ini dah campak banyak kali, saya minta maaf” – Fouziah Gous

Dari Viral di Twitter apabila satu lampiran video dari program tersebut memaparkan host Fouziah Gous ber sama Syakirin sedang tengah mempromosikan pinggan mewah yang berjenama secara langsung.

Didalam video tersebut kelihatan Fouziah Gous sedang tengah menerangkan bahawa pinggan tersebut adalah sejenis yang tahan lasak dan susah pec4h akan tapi bila tunjuk demo…hmm korang tengok lahh, siapa gelak dia d0sa yer huhuhu

Selepas pinggan tu sudah berderai riak wajah dari Fouziah sendiri seolah olah awkward dan kemudiannya meyakinkan pengguna bahawa pinggannya itu dia sudah cuba pinggan tersebut dan sebab itulah ia nya pec4h.

Hampir 14,000 netizen serta warganet yang retweets video ini rasa terhibur sangat melihat gelagat mereka ni.

 

Pernah sebelum ini yang ada kess dimana pengacaranya  tengah dok syok buat demo pasal periuk tiba-tiba boleh plak pec4h masa tengah buat live. 

Lihat Rakaman dibawah ini

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook @lubokviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

Sumber: LobakMerah /klviral

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*