Netizen Tak Berkelip Tengok Video Anak Fasha Sandha Kena Tindik

Selebriti cantik manis, Fasha Sandha lebih selesa menjalani kehidupan secara sederhana sejak dahulu lagi. Fasha, 34, berkata dia tidak kisah untuk menguruskan dirinya sendiri dan bersiar-siar di pusat beli-belah tanpa peneman atau pembantu peribadi.
Sememangnya saya seorang yang bersederhana sejak dahulu sampai sekarang. Saya boleh bekerja seorang dan berjalan tanpa ada peneman atau pembantu peribadi. Lebih selesa dengan kehidupan sederhana. Saya boleh hidup seperti orang biasa,kata Fasha

Video PeNuh DIbawah

Beliau ditemui ketika majlis rumah terbuka syarikat pengurusannya, Mind Order di Kache Event Hall, di sini baru-baru ini. Dalam pada itu, pelakon drama popular Syurga Yang Kedua ini juga sentiasa berkomunikasi dengan anaknya.

Selain itu, dia hanya memberikan Rayfal dan Raysha menggunakan gajet dalam seminggu dua kali sahaja. “Saya sentiasa lebihkan komunikasi dengan mereka seperti membaca buku cerita sebelum tidur.

” Malah, saya juga hadkan penggunaan gajet. Seminggu dua kali dan tak akan biarkan mereka guna sepanjang hari. Sehari dalam satu jam sahaja,” katanya.

Untuk rekod Fasha pernah berkahwin dengan Rizal Ashram Ramli atau Jejai pada 27 April 2012 sebelum bercerai pada 20 Januari 2016. Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan dua cahaya mata Rayfal, 5, dan Raysha, 4.

Sementara Fasha kini dikatakan sedang menjalin hubungan cinta dengan pelakon, Aidil Aziz. Mereka dilihat sering hadir bersama dalam sesuatu majlis.

Fasha Sandha dilihat telah memuat naik video terbaru anak perempuannya yang dibawa untuk bertindik telinga. Apa yang menarik, Fasha begitu teruja malah boleh nampak perasaan cemas beliau menunggu anaknya itu kena tindik telinga.

Maklum lah ibu mana yang tak risau. Lebih menarik rata-rata netizen turut memuji kecantikan Fasha dalam video tersebut.

Jom baca apa komen netizen di bawah

1) Kak @fashasandha sama mcm sy, aritu tindikkn anak umo 2taun, sy yg tutup mata. Tutup telinga abis semua serba xkena. Baca doa mcm nk halau jin. anak nangis kejap je.

2) Pandainya dia tak nagis pun titik telinga comey sangat..Kne hati2 tlinge dia..pantau tiap hari takut berkudis. Why ibu yg nervous.. i feel u fasha

3) mommy syantik…adikkk pun syantik….dua2 gojesss…raysha oo rayshaaa awk comel sgtttt..mcm ibu. Hehehehe acik yg ske. Ibu dia ttup tlinga haha

4) Berani dia..bagusnya, anak aku bantai menangis..terus ckp kita cube lain kali. Wahhhh comelnya dia, syantikkk dh muahhh…

5) Ya Allah. Relax je. Sy buat ni mmg rasa nk nangis. Mengalir air mata. Sakittt Lepas tembak tu rasa panas sekeliling telinga dgn leher semua

6) Yeahh adek dh tindik lah baru cantik nti boleh pakai anting2 cantik mcm ibu. I lagi nebes tengok ibu nebes.. Good job both ibu and adik… Bravo..!! Yes ibu kena belikan subang syantik… Auuwww

7) Anak sy pon dl ms tembak sy lari jauh2 100km pengasuh yg pegang dia  sy xleh tgk.anak boy sunat lak…mak sedara dia yg pegang

Jom lihat video di bawah.

Mommy Syantik Adik Pun Syantik

Posted by Virallaju.com on Friday, 12 October 2018

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih .Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Lubokviral untuk dapatkan lebih banyak cerita menarik dari kami.

sumber newscoviral

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *