Minta Suami Lepaskan Talak Sebab Dah Ada Group Janda Untuk Join Partyyy

Jika menonton vdeo di bawah ini, korang boleh lihat doktor ini yang tibatiba telah dipij4k dan diter4jang dengan lelaki yang dikenali sebagai ‘Aiman’ kerana telah did4kwa bersk4ndal dengan isteri si Aiman ini yang merupakan seorang jururawat. Korang boleh baca kronologi di bwh ini.

“ Memang husband dia ada trust issve dan my sis pun dah f3dup”

Ekoran dari tvlarnya vdeo di media sosial, seorang pengguna Tw1tter yang mend4kwa dia adalah adik kepada isteri Aiman telah mengeluarkan satu statement.

Dia juga mengatakan yang punca kakaknya cuurang dengan Aiman oleh kerana tak tahan sering sangat ditvduh cvrang sejak bertunang hingga lah sudah berkahwin.

“ Siapa jer tahan kan bolh dikatakan setiap hari ditvduh bukan-bukan padahal orang tu tengah sibuk bekerja dan rasa diri itu dah tercabar. Sekali btul mimpi my brother in law tu jadi kenyataan lah sebab selalu dok menvduh bukan-bukan, jelaovs tak tentu pasal since masa diorang tengah engaged lagi.”

Rata rata Pengguna Tw1tter ini turut mengatakan yang keluarganya tahu kisah sk4ndal kakaknya dan sudah pun berjumpa dgn doktor itu utk berbincang mengenai perkara itu.

“ My family dengan family belah sana pun dah jumpa doktor tu dah bincang elok-elok supaya jangan berkawan lagi dah sebab masing-masing dah berkahwin kan. Diorang pun tak jumpa lagi dah tiba-tiba my brother in law balik KL terus ser4ng doktor tu without any explanation.”

Dikatakan doktor dtg kerumah utk solat..“Takkan solat selama tiga jam?”

Tak lama kemudian, lelaki yang membel4sah doktor tersebut, Aiman Ariff Ahmad Amirudin menjelaskan situasi sebenar 1nsiden yang berlaku.

Mnerusi temubual bersama pemberita, Aiman berkata yang dia memvkul doktor tersebut adalah krn beri 4maran supaya dia boleh berhenti ber jumpa dgn isterinya dan amaran itu tak diendahkan langsung.

Tambahnya “ Saya belum gil4 nak pvkul orang sebab saya tak pernah ada rekod jen4yah sebelum ini. Tapi siapa tak m4rah kalau dengan bangganya doktor tu masuk rumah saya.

“Pada mulanya wife hanya cakap masuk ke dalam rumah untuk dia solat.AKan tetapi takkan solat selama tiga jam? Saya juga pernah w4rning doktor tu pada 19 September yg lalu minta jangan jumpa wife saya lagi.”

Mengenai d4kwaan yang dia seorang cembvru buat, dan sering menvduh bukan-bukan terhadap isterinya.

“Saya tak rasa ini isu jealovs tetapi cvrang. Isteri orang cvrang dengan suami orang. Mana keadilan saya seorang yang di4niaya.”

Di fahamkan Isteri tak sabar nak jadi janda

Menurut Aiman lagi, isterinya itu sering minta cer4i sejak pada awal tahun lagi dan ketika itu dia tengah hangat bercinta bersama doktor tersebut.

“ Sebab tu saya berdiam diri dan bertanya mana sal4h saya. Selepas solat istikharah Alhamdulillah semua terb0ngkar. Saya ada semua bukti. Acces card keluar masuk, video CCTV, video pengakuan mereka berdua termasuklah resit hotel.”

Bukan itu jer, ada seorang pengguna Tw1tter ini juga memuat naik beberapa gambar perbualan wanita ini minta cer4i daripada Aiman serta meminta kawannya untuk cover jikalau suaminya bertanya nanti.

Bawah nie pula adalah vdeo rakaman CCTV dkatakan sewaktu doktor tersebut datang ke rumah untuk “tumpang solat”.

“ Tipulah saya tak sayang isteri saya lagi. Tapi menipu itu adalah pilihannya”

Bila ditanya apa tindakan Aiman bila hubungan svlit isterinya dan doktor tersebut terb0ngkar, Aiman hanya berharap isterinya insaf.

Aiman juga mengaku yang tindakannya membel4sah doktor tersebut adalah keterlaluan dan dia melakukan perkara tersebut kerana terlalu m4rah.

Kalau korang nak juga tahu, pihak p0lis Kajang telah pun mengesahkan yang dorang sudah pun terima laporan mengenai isu ini. Ke5 ini boleh dicakapkan sedang disi4sat di bawah 5eksyen 323 serta 506 Kanvn Keseks4an kerana dengan sengaha mendatanagkan kec3deraan dan melakukan uguttaan jen4yah.

Dalam daripada itu,pemuda yang membel4sah seorang doktor di sebuah klinik di Bandar Baru Bangi ditahan pada Ahad.Turut dit4han bersamanya seorang lagi indvidu yang merakam 1nsiden itu, pada petang Jumaat lalu.

Ketua P0lis Daerah Kajang, Asisten Komisioner Ahmad Dzaffir Mohd Yussof berkata pemuda berusia 32 tahun dan 37 tahun ditahan ketika tampil memberi keterangan pada pukul 2 petang.Permohonan rem4n terhadap svspek dibenarkan selama satu hari hingga hari ini untuk siasatan lanjut mengikut 5eksyen 323 dan 5eksyen 506 Kanvn Keseks4an.

MOga si perlaku yg menggangu isteri orang itu deberikan hidayah.

Dah baca jgn lupa shre yerr

Sumber:monyethijau

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*