Isteri Baru Rangsngan Macam Vitamin Buat Diri Saya

Tidak asing lagi atau lebih dikenali sebagai pendakwah hebat dan sensasi Da’i Farhan Nik Ahmad Farhan Nik Mohamad berkongsi secara eksklusif dengan pemberita Gempak mengenai keperibadian isterinya itu.

Dia menyifatkan isteri barunya itu, Noorainul Naqim Mohd Radzi atau lebih dikenali dengan nama Dr. Airen sebagai vitamin untuk dirinya.

” Alhamdulillah, dia sangat memberikan rangsangan ber motivasi kepada diri saya. Kemana sahaja saya pergi, dia sentiasa selalu ada.”

” Jadi, saya rasa dia macam vitamin untuk diri saya, sentiasa ada selalu bila dia ada disamping saya.”

” Kami tiada rahsia, apa sahaja kami akan kongsi… info, isi hati dan pendapat, semuanya kami kongsi. Alhamdulillah, kami sering bertoleransi,” kata Farhan lagi.

Terdahulu pemberita Gempak pun telah bertemu dengan pasangan ini ketika mereka hadir ke rancangan bual bicara Mingguan Wanita semalam.

Berikut merupakan video penuh sesi temu bual Gempak bersama Farhan:

Akhir akhir ini tular di media sosial kisah peribadi Farhan apabila dia mengumumkan telah mengahwini seorang janda anak lapan di Makkah.

Dikatakan, perkahwinan itu did@kwa mendapat restu isteri pertamanya, Fatin Nurul Ain Mat Aris namun kenyataan itu telah disangkal oleh Fatin sendiri.

Dengan pended@han pernah didampingi oleh 18 wanita yang menawarkan diri untuk menjadi isteri Farhan kembali mencetuskan keteg@ngan di media sosial lagi.

Dan terbaharu ini, seorang peguam wanita mendedahkan Farhan telah mencer4ikan isteri pertamanya iaitu Fatin menerusi aplikasi WhatsApp dan beliau dikatakan terbang ke China bersama isteri keduanya.

Dengan berita tersebut, Fatin turut mengaku telah dicer4ikan Farhan menerusi WhatsApp pada 3 Disember yang lalu.

Dalam pada itu juga, Farhan turut tampil memberikan pesanan kepada adiknya.

Adik Farhan, Nik Fatma Amirah meluahkan rasa kec3wa terhadap tindakan abang kandungnya mencer4ikan isteri pertamanya itu.

Video Rakaman Tersebut dibawah

Sumber:sembangkenchangtoq

PERHATIAN: Pihak admin lubokviral tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang telah ditinggalkan oleh pembaca kami. Pastikan anda berfikir panjang dan waras terlebih dahulu sebelum menulis/ meninggalkan komen komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*