Intan Najuwa Dikatakan Padaam Gambar Dan Bl0ck Tunang Di Akaun Media Sosial

Dari sejak melangsungkan majlis pertunangan pada Ogos 2019 yang lalu, pelakon dikenali ramai iaitu Intan Najuwa sering dihimpit dengan pelbagai kntr0versi dan dugaan dalam hubungan pertunangannya, kali ini dia sekali lagi hubungannya dengan tunang, Razrul Anwar Rulis berantakan apabila aktres itu memadam foto dan kali ini ‘block’ pula pada tunangnya di media sosial Instagram akaun miliknya.

Jika dilihat hanya satu gambar sahaja yang ditinggalkan dimana mereka sedang makan di restoran. Foto kntroversi terlampau mesra Intan bersama pelakon Zul Ariffin dan Idris Khan tidak pula dipadamnya, sedangkan sebelum ini ia telah menjadi satu isu yang cukup hangat diperkatakan sebelum ini.

Jika menurut dari satu sumber, jarak perbezaan usia 16 tahun antara Intan dan tunang nya iaitu Razrul mungkin menjadi salah satu punca hubungan mereka bermasalah. Biasalah kan, pemikiran dan pendapat mereka tentang sesuatu perkara mungkin berbeza sedikit.

Bukan itu sahaja, ada dakwaan mengatakan keluarga pada pihak lelaki agak kurang senang sedikit dengan sikap Intan Najuwa. Ehh ehh, kenapa pula yarr?

Walaubagaimanapun sejauh mana kebenaran gosip gosip dan dakwaan ini tidak diketahui secara khusus nya lagi. Lagipun, selama ini Intan dan tunangnya dilihat cukup bahagia dan sangat romantik bersama bila dilihat dgn foto foto yang di muat naik di media sosial.

Boleh dikatakan bahawa Razrul ini juga seorang yang sangat memahami kerjaya Intan sebagai seorang pelakon. Harapnya hubungan mereka ini kekal sehingga ke jennnjang pelamin hendaknya dan seterusnya sehingga ke syurgaa.

Dah baca Jangan Lupa Sharekan Yer Sekian Terima Kasih Diucapkan!!

Sumber: diari.vvip

PERHATIAN: Pihak admin “lubokviral” tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas mana mana komen yang telah ditinggalkan oleh pembaca kami. Pastikan anda berfikir panjang dan waras terlebih dahulu sebelum menulis atau meninggalkan komen komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian Selamat Membaca!!Dah baca Jangan Lupa Sharekan Yer Sekian Terima Kasih!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*