INI PUNCA MENGAPA RESEPSI DIKECAM TERUK NETIZEN BILA IZREEN AZMINDA NAIK PELAMIN

Semakin reda tentang isu pelakon Izreen Azminda yang dikecam teruk apabila berkahwin dengan Ude Wahid. Terbaru pula, Izreen sekali lagi menerima kecaman setelah video dan foto persandingannya bersama suami tersebar.

Izreen Azminda yang kelihatan sangat cantik apabila memakai gaun pengantin bersama Ude Wahid. Meskipun sudah menutup ruang komen dilaman Instagram miliknya, namun netizen masih juga meluahkan rasa tidak puas hati terhadap dirinya.

VIDEO:

Cantik baju kahwin Izreen Azminda 😘

Posted by ROTIKAYA on Tuesday, 2 October 2018

Menerusi laman Instagram Rotikaya, ramai netizen mengecam Izreen Azminda seolah-olah tidak menerima apa yang telah terjadi terhadap kisahya yang dahulu iaitu dikatakan sebagai seorang perampas dalam kehidupan Intan Salleh.

Tak malu

Gigih nak nampak bahagia

Tak perlu resepsi pun takpe

Siot la cara hidup ko

Teruk weh dia kena kecam

Sumber: IG Rotikaya, Amir Naufal Photography

Banyak hati perlu saya jaga’

Sebelum ini IZREEN Azminda pernah  menafikan akan ada sebarang majlis sama ada kenduri doa selamat, persandingan mahupun sidang akhbar berkaitan majlis pernikahannya dengan Muhammad Radzi Abdul Wahid atau Ude, pada 7 Disember ini.

Izreen berkata, dia tidak mungkin mengadakan majlis dan sidang media khas perkara itu akan menimbulkan pelbagai persepsi negatif pada masa hadapan.

“Majlis khas bertujuan untuk mengumumkan pernikahan saya bersama Ude tak mungkin berlaku kerana dalam hal ini banyak hati dan pihak yang perlu saya jaga,” katanya.

Bagaimanapun, apabila ditanya lanjut Izreen mengesahkan dia sudahpun menjadi isteri kepada Ude juga seorang pemuzik bebas.

“SAYA harap perkahwinan ini berkekalan selama lamanya dan harap semua orang akan memberikan doa yang baik buat kami suami isteri,” katanya.
Menurut pelakon yang mula popular menerusi drama Juvana dan Tentang Dhia itu, majlis pernikahan mereka berlangsung di Damansara, 8 Ogos lalu.

“Iya, kami sudah berkahwin dan sekarang saya telah menjadi isteri kembali.

“Saya harap penjelasan ini akan menamatkan segala spekulasi yang dibuat terhadap diri saya ketika ini,” katanya.

Izreen berwalikan bapanya, Mohd Aznam Mohd Noor dan majlis pernikahannya selamat dijalankan pada kira-kira 10 pagi.

“Saya bersyukur kerana kembali bergelar isteri dan dalam waktu sama berharap agar pernikahan ini membawa keberkatan kepada saya dan suami.

“Cuma dalam situasi sekarang saya minta semua pihak mendoakan yang terbaik.

MAJLIS pernikahan mereka berlangsung di Damansara, 8 Ogos lalu.
“Saya harap perkahwinan ini berkekalan selama lamanya dan harap semua orang akan memberikan doa yang baik buat kami suami isteri,” katanya.

Pernikahan rahsia antara Izreen dan Ude terbongkar apabila, isteri pertama pemuzik itu, Intan Liana tampil memberikan kenyataan suaminya sudahpun bernikah dengan pelakon popular.

sumber: hmetro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *