I Cant Stop Laughing Watch This Vid. Netizen Tak Tahan Emma Buat Lawak Masa First Time Dating

Perasan tak, sejak dua menjak ini nama aktress cantik manis Emma Maembong agak tenggelam. Jarang kedengaran cerita-cerita atau gosip tentang dirinya. Mungkin sekarang slot drama lakonannya sudah menutup tirai dan menunggu drama baru pula muncul. Atau sebab admin sendiri yang tak peka pasal Emma, hahaha..

Apapun nama Emma Maembong tidak asing lagi nama nya dalam industri seni tanah air. Wajah cantik pelakon yang pernah dinobat dalam senarai 100 wanita tercantik di dunia ini seringkali dilihat dalam rancangan tv mahupun drama bersiri.

Jika diselak akaun IG beliau pun agak susah nak tengok cerita-cerita menarik tentang dirinya.

Tapi kali ini Emma telah memuatnaik video durasi pendek dengan kapsyen berbunyi;

“Bila perempuan jadi diri sendiri masa first date, mcm ni lah gaya nya.  food sharing,  salad,  cover cun ofcourse. Take it or leave it haha .Tgn and gelak menakutkan tu @farhana.ab.rahman ye, saja je nk bgtau..”

Sila skrol ke bawah untuk lihat video

Dalam klip video terbaru itu Emma kononnya sedang berlakon sopan sambil memegang tangan buah hatinya. Namkak menyampah pun ada tengok muka Emma time ni hahaha..

Kemudian apabila Emma diminta memilih makanan, Emma tiba-tiba menjadi macam hantu raya hahaha part time memang lawak giler..

Jom baca apa komen netizen di bawah.

” Saya tak pernah ketawa terbahak2 , tengok Emmaembong kelalkuan nya sungguh mencuit hati saya , Emma you make my day today , Love you emma , can’t stop laughing..”

” haha sebab tu aq teringat hang. Sebab aq bayang hang yg but cmtu hahaha..”

” APA yg sure2 tu? Biarlah dia yg rakus biarlah dia kita nak buat apa kan?..”

” kalau tak terima maknanya org tu tak cukup suka,sayang or cinta kan emma….so biarkan org yg betul2 menerima kelebihan dan dapat melengkapi kekurangan tu untuk menyayangi dan menyintai emma..”

” I just cant stop laughing went watch this vid..”

 

Jom lihat video penuh dibawah

Video 2

Jom lihat video di mana Emma cuba menyakat rakannya yang kuat melatah.

” Die kalau jenis melatas yg just kat mulut je xpe.. Kalau yg jenis sampai pukul2 tu.. Org sekeliling pedih oii.. Hahhaha.. Aku pernah kene.. Makcik aku melatah diketuk nye kepale aku ngan dulang… nasib baik xbocor.. Hahaha..”

” ku ingt lg ada sorang atok dkt masjid skali melatah prnh tumbuk org..”

” kenapa aku rasa dia cam buat2 je melatah? serius duh org melatah betul2 dengan main2 ni nampak bebenor..”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Lubok Viral

Sumber : IG emmamaembong

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *