Dato Aliff Syukri Terus Jemput Puteri Balqis Datang Kerumah Dan Ibu Cerita Hal Sebenar Penyakit Balqis

Dengan tularnya kisah adik Puteri Balqis, Usahawan selebriti terkenal iaitu Dato’ Aliff Syukri terpanggil untuk dia berjumpa terus dengan adik Aqish dan ibunya. Melalui siaran yang dibuat oleh beliau, adik Aqish telah dijemput datang ke rumahnya dan dalam masa yang sama beliau akan membantu serba sedikit untuk meringankan lagi beb4n yang dit4nggung oleh adik Aqish serta ibunya itu.

Dilihat, rata-rata pengikut berasa senang dengan apa yang dilakukan Dato’ ini. Ini bukan masa dan saat untuk menyaIahkan atau menuding jari ke mana mana pihak lain. Adik Aqish perlukan bantuan dan sokongan dari semua orang bukan sahaja dari sudut wang ringgit tapi apa yang lebih penting adalah kata-kata semangat serta doa. Di dalam rakama video tersebut juga, Dato Aliff ada juga memberi kata kata semangat kepada adik Aqish untuk meneruskan perjuangan kehidupannya.

Biarlah sering menjadi kutvkan masyarakat, akan tetapi netizen diluar sana sendiri boleh melihat dan menilai keikhlasan beliau ini. Tahniah buat Dato’ semoga menjadi satu pengajaran dan ikutan kepada masyarakat Malaysia ini. Kami mendoakan segala urusan adik Aqish dan Dato’ sentiasa dipermudahkan segala urusan dan dilancarkan olehNya InsyaAllah..Aminn

Vide0 Dimana Puteri Balqis Dan Ibunya Datang kerumah Dato Seri Aliff Syukri:

Kredit : TV terlajak Laris

Terdahulu, Anak Dato Aliff Juga pernah berjumpa sendiri dengan adik Aqish dan bersama sama merasakan pengalaman menjual buku di jalanan untuk membantu Puteri Balqis.

aliffsyukriterlajaklaris
cabaran @ammarahyan_terlajaklaris bantu putri balqis
Walaupun adik Puteri Balqis Dalam keadaan kesihatan yang tidak berapa sihat adik Balqis sanggup menjual buku..Hari ini abang memberi cabaran kepada anak abang untuk buat benda yang sama macam Puteri buat untuk melihat video yang penuh korang boleh pergi dekat YouTube tv Telajak laris lagi 10 minit abang posting

ammarahyan bantu aqish jual buku

ammarahyan bantu aqish jual buku

Posted by ApeAjer on Wednesday, January 15, 2020

Dah baca Jangan Lupa Sharekan Yer Sekian Terima Kasih Diucapkan!!

Sumber: newsinkling

PERHATIAN: Pihak admin “lubokviral” tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas mana mana komen yang telah ditinggalkan oleh pembaca kami. Pastikan anda berfikir panjang dan waras terlebih dahulu sebelum menulis atau meninggalkan komen komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian Selamat Membaca!!Dah baca Jangan Lupa Sharekan Yer Sekian Terima Kasih!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*