Confirm zizan dah dapat pasangan baru

Zizan Razak memuat naik satu gambar bersama uqasha senrose dengan caption isteriku uqasha senrose apa usha usha???… wah berani sungguh Zizan Razak.

Ada yang cakap dia nak balas apa yang mira filza buat… yela mira filza kan ada muat naik pic dengan lelaki. Jadi netizen cakap ni kes jeles sbb mira post gmbr dgn laki ke? Tak kan lah jeles sampai macam tue sekali kan?

Ada juga netizen komen kenapa uqasha senrose mira lagi cantik. Wah siap banding banding lagi netizen nie. Ada juga yang minta zizan pinang mira cepat kalau tak dia nak masuk meminang. Kalau kau masuk mira nak ke? Hihihi

Yang lagi best ada netizen cakap Zizan curang… adoiiii sampai macam tue skali. Yang cakap uqasha senrose lagi sepadan dengan zizan berbanding mira.

Netizen nie pandai je kan nak menjodohkan artis. Yela siap cakap kelantan vs terengganu memang molek kemah doh tu. Tapi yang back up mira ada juga siap nak tag mira lagi. Ada juga yang tanya mira nak letak mana? Zizan kena jawap nie.

Mira filza ada memuat naik gambar bersama lelaki. Tapi lelaki tue adalah senior instructor yang mengajar mira untuk terjun. Bukan seperti yang netizen cakapkan.

Tapi ada yang bagi cadangan untuk akad nikah cara baru nie. Bawa sekali tok kadi, kalau betul jadi terbang kain tok kadi nanti hihihi.

Gambar Zizan Razak dengan Uqasha Senrose nie sebenarnya untuk promosi telemovie terbaru mereka yang akan ditayangkan di Astro First 480 pada 14 Mac 2019 nie. Jangan lupa tonton ye telemovie ni bertajuk Saya Jual Ya Bang.

Mesti cerita nie best sebab ada pelakon pelakon yang hebat hebat. Jom tonton. Min pun tak sabar nak tonton pelakon kegemaran min nie. Lakonan zizan razak memang min suka, yela ada je adegan gelakĀ  dari mula sampai habis. Memang tak kering gusi dibuatnya. Rasa tak sabar nak tunggu.

Apa apa pun min minta tolong komen di bawah ye. Dan jangan lupa share kat kawan kawan juga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *