Comel Je Dato Siti, Mark Adam Diminta Menari Hajat Dance Bersama Hael Husaini

Muncul satu lagi cabaran tarian yang diilhamkan daripada lagu Hajat nyanyian Hael Husaini. Menggunakan hashtag #hajatdancechallange, aksi yang ditampilkan daripada muzik video Hael mula menjadi ikutan para peminat.

Hael atau Hal Husaini Razmi melancarkan single ketiganya itu minggu lalu.

Pemenang Anugerah Juara Lagu (AJL) ke-32 itu kini mengungguli carta trending di saluran Youtube sejak beberapa hari lalu.

Terbaru di pentas Big Stage , Dato Siti di panggil oleh Sherry Al hadad untuk menari hajat dance selepas persembahan Hael sebagai duet jemputan. Tidak menghampakan peminat Dato Siti naik ke pentas untuk bersama menari ‘Hajat dance’

VIDEO :

Dato Siti menari Hajat Dance

Comel je Dato Siti, Mark Adam di minta menari Hajat Dance bersama Hael Husaini.

Posted by Semua Video Non Stop on Sunday, 19 August 2018

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih! Lubokviral
Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Lubokviral

Sumber berita steady

Seterusnya Artikel Ini Mengenai Fara Fauzana Lakonkan Semula Gaya Dato Siti Marah Kerana Tidak Dibenarkan Parking

Jika sebelum ini anda pernah mendengar nama mereka di radio dan TV, kini Faizal Ismail FBI dan Fara Fauzana kembali bergabung secara langsung di Facebook dan Instagram menerusi DBILIQUE, sebuah program baru yang menggantikan FBI Live.

Semalam dalam segmen Artis Masuk Bilik, dbilique telah menjemput penyanyi tersohor Dato Siti Nurhaliza sebagai artis jemputan. Dalam segmen tersebut selebriti kesayangan akan masuk perangkap, disoal siasat dan dikunci sehingga ada pengakuan dibuat termasuklah Dato Siti yang akan di tanya beberapa soalan.

Kali ini Fara Fauzana menceritakan kisah Dato Siti yang marah kerana tidak dibenarkan parking dan menurunkan penumpang. Apa yang kelakar Fara melakonkan semula gaya siti yang marah tetapi tidak mengeluarkan suara hanya gerak geri sahaja yang menunjukkan beliau marah.

Video:

Komen Netizen:

Mesti Comel Jugak..

Siapa Yang Tak Kenal Ct Tu..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *