Ayat Paduu Airel Zafrel Sangat Menarik Perhatian Orang Ramai

JIka kelahiran orang baru sebagai penyeri rumah tangga sememangnya sesuatu yang sangat membahagiakan. Pastinya setiap pasangan melakukan pelbagai persiapan seperti pilihan hospital untuk bersalin, nama yang baik, barang kelengkapan bayi, barang kelengkapan ibu, dan sebagainya.

Pada 1 Disember yang lalu, Wawa Zainal dan Airel Zafrel telah menimang lagi cahaya mata mereka yang ke tiga. Wawa melahirkan bayi perempuan itu di Hospital Kanak-Kanak dan Wanita Andorra Selangor dan bayi itu diberi nama AyyaSoffya.

Dilihat Menerusi laman Twitter miliknya Aeril, beliau ada memuat naik satu posting untuk dirinya yang sedang menggendong bayinya itu.

“ 18 kali permintaan saya nak baby wawa tolak. Kali yg ke 19 ini, wawa tak da kekuatan nak tolak… dia punya aura tu masyallah…”
Dengan posting itu telah mendapat perhatian warganet dan ramai yang memberi komen bahawa mereka terhibur dengan kapsyen dari Aeril disamping mengucapkan tahniah kepada pasangan itu dengan kelahiran bayi baru mereka itu.

Posting Kapsyen Aeril itu ianya menarik perhatian ramai orang dan rata-rata amat terhibur dengan kata-katanya itu. Namun apa yang nampak lebih menarik lagi apabila ada akuan Twitter bernama “Da’i Farhan” yang beri balasan seperti dibawah.

Ianya tidak dapat dipastikan samada akaun tersebut adalah milik Da’i Farhan atau akaunn palsu yang direka.
Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada Wawa Zainal dan Airel Zafrel yang baru sahaja menimang cahaya mata yang ketiga.Moga hadirnya puteri ini dapat menyerikan rumahtangga mereka lagi.

Sumber: monyethijau

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*