Awek Cantik Berniaga Tepi Jalan Selalu Di Lamar Lelaki

Penjual makanan di gerai ataupun jalanan selalu dikuasai oleh wanita pertengahan umur. Tetapi tidak dengan sebuah kedai di kota Medan, yang mana penjualnya adalah seorang gadis cantik yang menjual lontong sayur dan uduk beras.

Untuk pengetahuan, nasi uduk adalah nama sejenis makanan terbuat dari bahan dasar nasi putih yang diaron dan dikukus dengan santan dari kelapa yang di parut.

Sementara itu, si cantik bernama Dyna Zoraya Lubis berkat dia tidak malu untuk menjual sarapan di gerai ditepi jalan. Dyna sentiasa menyambut pelanggan dengan senyuman.
Vide penuh dibawah

Setiap pagi Ahad, dia menjual menu sarapan kepada pelanggan. Apabila anda melihatnya, bukan sahaja anda menelan air liur, tetapi membuat anda mahu duduk lama-lama di gerainya itu.

Pada suatu pagi Dyna telah berniaga sambil mengenakan baju tidur berwanrna ungu. Dyna seakan bijak dalam menarik perhatian pelanggan. Bermula dari menyedok lauk untuk dimasukkan ke dalam bungkusan, sehinggalah dia membungkus makanan dengan kemas.
Jom lihat video penuh di bawah.

Dari video yang dimuat naik, dia kelihatan sibuk untuk melayani pembeli. Pada masa itu dia membungkus sebahagian daripada lontong sayur Medan dengan lauknya.

Di dalam video itu, kelihatan seorang rakannya merapati Dyna.

“Jualan apa bu. Apa yang dijual, pintar membungkus-bungkus,” kata suara wanita itu dari belakang.

“Cari duit bu, biar kaya,” jawab Dyna.

Melalui akaun Instagramnya, Dyna dikatakan mengambil bahagian dalam penjualan Lontong Medan Miss Ani yang cukup terkenal. Sebahagian makanan terdiri daripada keping kue nasi, mi beras, sup sayuran, dan telur. Warna merah, yang bermaksud sangat pedas.

” Bagi mereka di Medan, anda sudah tahu nama Lontong Medan adalah endul (lazat). Cepat untuk pesanan,” satu kapsyen di instagram

Nah, jika anda ingin mencub, gerai itu terletak di Jalan Gaperta Ujung (selepas Salon Yuliza). Setiap pagi kedai dibuka dan anda pasti dapat berjumpa Dyna.

Gadis cantik persis artis sinetron berniaga nasi tepi jalan

Gadis cantik muka macam Bunga Cinta Lestari meniaga nasik berlauk tepi jalan…

Posted by Madam's Sweet Cake & Cookies on Friday, 7 September 2018

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. LubokVIral

sumber sembangkenchangtoq

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *