Aqish Ada Mengumumkan Yang Dia Tidak Akan Meneruskan Lagii

Pelakon cilik dan comel, Adik Puteri Balqis memohon kepada semua pihak termasuk golongan selebriti agar tidak mempertikaikan apa-apa mengenai ibunya yang didakwa membiarkan dirinya terkontang-kanting dalam mencari haluan meneruskan kehidupan mereka dua beranak.” Ibu puteri tidak pernah membiarkan Puteri bekerja. Tidak pernah sesekali. Tapi Puteri yang memaksa ibu untuk ikut dia. Terus-terang di KL ibu yang meniaga tapi Puteri yang rabun masih punya perasaan kasihan melihat ibu,” Jelas Puteri.

Sementara itu, Adik Puteri Balqis ini turut menafikan dakwaan ibunya terlibat dengan penyalahgunaan d4dah ia adalah sebaliknya keadaan fizikal yang kurus disebabkan masalah kesihatan lain. Jelas Puteri Balqis Lagi

“Kenyataan ibu hisap d4dah itu diberitakan oleh ibu saudara Puteri sendiri.

“D3ngki khi4nat tak kenal keluarga atau kawan, terlalu indah fitn4h buat kami. Maka apa yang ibu Puteri buat? Melutut berdoa?

” Puteri adalah anak orang biasa, puteri tahu apa itu d4d4h. Kadang-kadang waktu pagi kami berjalan sering ditahan polis tetapi syukur ibu Puteri sentiasa dilepaskan kerana tidak ibu mengambil d4d4h.”

” Fizikal ibu yang kurus selalu tidak makan, tidak cukup tidur, depr3si.”

” Sewaktu Puteri s4kit dahulu, ibu kadang-kadang tidak tidur. Ibu memang selalu p3ngsan, tenaganya tidak sekuat dulu selepas jatuh dan terhentak pada tahun 2018. Akan tetapi Ibu tetap bangun dan teruskan berjalan,”katanya lagi.

Sehubungan daripada itu, Adik Puteri Balqis ini ada mengumumkan yang beliau tidak akan berada dalam industri hiburan lagi selepas ini.

” Jangan risau Puteri tak akan berada dalam industri lagi, lebih tenang tanpa berhadapan dengan golongan seperti mereka,” Jelas adik Balqis.

Kisah adik Puteri Balqis ini mula mencurii perhatian ramai selepas melihat mengenai kehidupannya yang kini hanya berdua bersama ibunya, Norashikin Mohd Aziz selepas kedua orang tuanya berpisah sejak empat tahun yang lalu.

Justeru itu, kata adik Puteri Balqis lagi, ramai yang tersilap andaian bahawa dia dibiarkan seorang diri mencari rezeki untuk menyara hidup tanpa usaha daripada ibunya.

Baru baru ini juga, Usahawan terkenal Dato Seri Aliff Syukri ada menemui mereka berdua ini. Pelbagai soalan ditanya oleh Dato aliff.

Yang pastinya Dato aliff dilihat di dalam video itu amat tersentuh dengan perjalanan cerita adik Aqish ini. Moga dato aliff dimurahkan rezeki hendaknya..

Saksikan Video rakaman bersama dato aliff

Dah baca Jangan Lupa Sharekan Yer Sekian Terima Kasih Diucapkan!!

Sumber: diari.vvip

PERHATIAN: Pihak admin “lubokviral” tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas mana mana komen yang telah ditinggalkan oleh pembaca kami. Pastikan anda berfikir panjang dan waras terlebih dahulu sebelum menulis atau meninggalkan komen komen anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk pantau semua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri. Sekian Selamat Membaca!!Dah baca Jangan Lupa Sharekan Yer Sekian Terima Kasih!!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*