Aliff Syukri Muatnaik Video Aksi Bermanja Atas Katil, Netizen Pula Bergaduh Sesama Sendiri

Datuk Aliff Syukri sememangnya seorang yang sangat senang berkongsi apa sahaja kisah beliau tidak kira cerita pasal bisnes mahupun peribadi. Walaupun sejak awal beliau membabitkan diri dengan bidang penuh glamer itu dan sering mendapat cacian namun tidak mematahkan semangat beliau untuk terus maju sebagai usahawan dan selebriti.

Lihat saja video beliau yang menyanyikn lagu Bobo di Mana bersama Sajat dan Lucintaluna, berapa ramai netizen yang menghentam beliau. Bukan saja netizen, pihak lain seperti pendakwah popular turut sama mengecam beliau yang dikatakan keterlaluan dan tidak senonoh.

Beliau kemudian tampil memohon maaf kepada seluruh rakyat Malaysia yang terkesan dengan tindakan beliau tersebut. Rata-rata netizen berdoa agar Aliff Syukri lebih peka dengan sensitiviti rakyat Malaysia. Walaupun diakui beliau seorang yang baik hati dan pemurah, namun dalam bab yang boleh mencemar imej Islam, beliau patut ditegur.

Jom lihat klip video pendek yang beliau muatnaik di laman IG miliknya. Seperti biasa Aliff Syukri selesa berkongsi kisah peribadi beliau termasuk aksi bermesra dengan keluarganya.

Video di bawah memaparkan Aliff Syukri mengusik anaknya yang dikatakan kuat cemburu walaupun dengan adik sendiri, hahaha macam-macam. Walau apa pun kita doakan beliau sentiasa bahagia dan dimurahkan rezeki.

Berikut adalah kapsyen kepada video beliau itu;

” ade jugak budak mcm @baem_adham kuat jeles…dgn adik sendiri..”

Jom baca apa komen netizen.

” ramai aje orang islam yg cium mulut anak diorang. Cium anak beranak bukan dgn berahi ye. Tak salah and you can see that very clearly. Why are you so spiteful. Hati awak penuh kebencian. Kurang kasih sayang ke..”

” yg bodoh tu kau. anak dia kecik lagi tang mana yg salah?? kot kurang kasih syg pegi mintak ngan mak bapak kau. takyah nak dengki ngan orang lain..”

” kau tu pon belum tentu mati ngan keadaan islam lah. suka2 judge orang tu kafir..fake account ? Pnakot !! Sesuka hati kau ckp org kafir..pund*k la kau..”

” Baem kn jd hero pd adik2. Baem ttp tercomel terhemsem dan yg plg hero..Kelakar baem ni.. Baem pun cute lah.. Cemburu dia dgn yusuf rupanya..”

” Kan best kalau video pasal family mcm nih kita tgk pun rasa happy..Dato kalau x menyakaat si baem ni x sah…..cian baem..”

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih. Lubok Viral

Sumber: ig aliffsyukri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *