Aliff Syukri Hangin Dan Bukan Senang Nak Tengok Dia Marah Macam Ini

Dato Aliff Syukri sememangnya seorang usahawan yang berjaya dan boleh dikatakan seorang selebriti. Cara dia adalah akan merakamkan hampir setiap detik istimewa yang berlaku dalam hidup dia seharian dan muat naik ke laman sosial Facebook, Instagram dan Youtube.

Dengan pengikut instagram melebihi 2.8 juta orang dan pengikut di laman Youtube rasmi beliau TV Terlajak Laris mencecah 130 ribu memang ternyata apa sahaja yang Dato Aliff Syukri muat naik pasti akan jadi tontonan ramai.

Pernah meluakan hasrat untuk mencuba nasib sebagai penyanyi di luar negara kerana orang Malaysia tidak menghargai bakatnya, impian Datuk Seri Aliff Syukri itu akhirnya tercapai apabila beliau dan Nur Sajat baru-baru ini berangkat ke Indonesia untuk menghasilkan lagu terbaru mereka.

Merasa seronok kerana bakal melancarkan lagu terbarunya tidak lama lagi, Aliff menerusi akaun Instagramnya ada berkongsi video ketika sesi rakaman lagu tersebut diadakan.

Aliff Syukri Mengamuk Dengan Anaknya kerana pokok.

Daripada 2 rakaman video Aliff Syukri di instagram, menunjukkan munkin beliau baru pulang dari kerja. Apa yang terjadi adalah anak Aliff Syukri telah meletakkan clorox ke pokok pokok Aliff Syukri. Ini menyebabkan Aliff Syukri hilang sabar dan mula memarahi 2 anak beliau. Kejadian memang memang menyayat hati. Ini adalah satu sisi Aliff Syukri yang tidak ramai pernah nampak.

aliffsyukriterlajaklaris penat saya tanam pokok sayur sy berbulan..smua @baem_adham cabut dan simbah dgn clorok habis mati .. hnya org yg tahu syg ya pokok2 shaja tau perasaan sy😓😓😓anak2 ni kalau kita baik sgt dia pijak kepala

Sumber: Instagram Aliff Syukri. By: Buletin Netizen / kucinghitamm.com

Share Jika Anda Minat Dengan Artikel Ini. Jangan Lupa Baca Artikel Yang Lain.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *