Akhirnya Sajat mengkantoikan diri sendiri. Mengaku je la bang sajat ooiiii

Satu Malaysia kena tipu dengan si sajat nie. Sebelum nie dia cakap dia bukan lelakilah dia benar benar perempuanlah.

Siap  naik turun agensi berkuasa untuk membuktikan yang dia nie benar benar bukan lelaki. Tapi dia ingat kita nie tak tau ke? Budak darjah 3 boleh lah kau tipu bang sajat oiii.

Dah lelaki tue buat lah cara lelaki nie nak ubah lak lumrah mana boleh. Orang tengok pun dah kenal lah.

Janganlah nak tutup lagi dan mengaku je la… tapi kalau tak ngaku pun orang dah tahu kau tue siapa.

Terbaru video yang dia sendiri muat naik di instagram menunjukkan yang dia nie siapa sebenarnya.

Dalam video tue dah terang terang dia ngaku dia nie pernah ada alat sselit lelaki. Hahaha kantoi kan diri sendiri ke bang jat.

So sebelum nie dia pernah ada lah kan??? Sebelum nie pernah sekarang takde boleh sorok sorok ke tak tau pulak.

Jadi dulu abang jat pernah ada sekarang dah takde lah ye… netizen komen bosan pakaj jadi kenalah pottong betul kah? Takkan dah pottong tak mungkin lah.

Ada yang komen benda tue dah menetas ke? Yela dulu ada sekarang takde macam chipmore tue.

Komen netizen ada yang tanya abang jat nie minum air asam jawa ke? Suara serak sangat tue… mungkin sebab cuaca panas sekarang nie kan? Hihihi

Dah terkantoi nie  dan terlepas cakap so lepas nie abang jat dah tak boleh ponteng soolat jummat tau. Minggu depan saya ambik abang jat ye kita pergi awal bentang sejadah. Ingat tue jangan buat buat lupa pulak tau abang jat.

Ada juga yang minta supaya abang sajat tak pakai rantai tue. Yela rantai tue nampak macam bentuk saliib kan.

Biar betul abang sajat pakai rantai bentuk tue… mula mula min nampak macam bentuk tue jugak.

Tapi ada jugak yang balas tue logo jenama terkenal LV. Yeke LV? Ori ke Down town je abang sajat beli?

Takpe lah kalau betul logo LV ok lah kan. Tapi ada yang T tu nama Tajat hahaha bile pulak abang jat tukar name dari Sajat Ke Tajat? So sama sama lah kita hudnuzon ye.

Kepada yang belum tengok abang sajat mengaku nie video dia. Tengok sampai habis tau jangan lupa share jugak ye.

Kantoi kan diri sendiri hahaha

Posted by ceritakaki5.com on Friday, April 12, 2019

So sekarang kita dah tahu abang sajat nie siapa dan apa jantinanya kan. Lepas nie tak payah lah nak sorok sorok. Dah boleh pakai baju lelaki tau lepas nie. Siapa yang nak bagi hadiah baju lelaki dah boleh post ye.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *